Activiteiten-kalender

Januari 2021
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Hoofdsponsoren

Inloggen

Het weer

Weersverwachting
Hoogerheide

Ben je voornemens lid te worden van TV Mattemburgh, twijfel dan niet en schrijf je in! We heten je graag welkom binnen onze vereniging!

Het is voor een nieuwkomer in het begin niet altijd gemakkelijk tennispartners te vinden of ergens bij te horen. Toch willen we graag dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Dat kan op verschillende manieren, we noemen er een paar:

  • Wij raden nieuwkomers aan om tennisles te nemen. Maar om tennisles te nemen, moet je ook een lidmaatschap hebben van TV Mattemburgh zodat je gebruik kunt maken van de tennisbanen; de vereniging betaalt voor het ondehoud van de banen. Je kunt je als individu inschrijven, tennisschool Bij Daan zorgt dan voor een lesgroepje van zo gelijkwaardig mogelijk niveau. Je kunt je ook met meerdere mensen inschrijven als je samen wilt spelen.

Met de leden uit je lesgroepje kun je dan afspraken maken om eventueel vrij te tennissen en samen te oefenen;

  • Van begin april tot eind juni wordt op donderdagvond een racketavond (apptennis) georganiseerd voor alle senioren. Hier doen leden aan mee van alle speelniveaus. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je leert heel snel veel mensen kennen en natuurlijk kun je ook gezellig een drankje doen na de wedstrijden. Alle informatie hieromtrent ontvang je via onze nieuwsbrief of staat vermeld op de website, Facebook en in de ClubApp.
  • Eind augustus/ begin september worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Het is leuk om een echt toernooi te spelen met en tegen leden van je eigen speelsterkte. Door toernooien te spelen ga je snel vooruit en is het bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen;
  • Verder worden er binnen de vereniging nog meer leuke activiteiten georganiseerd, zoals het openingstoernooi, open toernooi, familietoernooi etc. etc.

Kijk op de activiteitenkalender, onze Facebook pagina of de ClubApp voor meer informatie.

 
Nieuwe leden kunnen zich melden bij de ledenadministratie (led-admin[at]tvmattemburgh.nl)   ([at] vervangen door @)
of via het onderstaande inschrijfformulier.
 
Ieder nieuw lid dient bij aanmelding een recente pasfoto inleveren.
De KNLTB bewaart geen pasfoto’s meer in verband met Wet op de privacy.


Copyright © TV.Mattemburgh 2018. All Rights Reserved.