Activiteiten-kalender

Maart 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hoofdsponsoren

Inloggen

Het weer

Weersverwachting
Hoogerheide

Ben je voornemens lid te worden van TV Mattemburgh, twijfel dan niet en schrijf je in! We heten je graag welkom binnen onze vereniging!

Het is voor een nieuwkomer in het begin niet altijd gemakkelijk tennispartners te vinden of ergens bij te horen. Toch willen we graag dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Dat kan op verschillende manieren, we noemen er een paar:

  • Wij raden nieuwkomers aan tennisles te nemen. Het is helaas niet mogelijk tennisles te nemen zonder lidmaatschap van TV Mattemburgh. Je kunt je als individu inschrijven. Tennisschool Bij Daan zorgt dan voor een lesgroepje van enigszins gelijk niveau.

Met de leden uit je lesgroepje kun je dan afspraken maken om eventueel vrij te tennissen en samen te oefenen;

  • Van begin april tot eind juni wordt op donderdagvond een racketavond georganiseerd voor alle senioren en jeugd. Hier doen leden aan mee van alle speelniveaus. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je leert heel snel veel mensen kennen. Alle informatie hieromtrent ontvang je via onze nieuwsbrief of staat vermeld op de website. Ook hiervoor geldt dat je niet in hoeft te schrijven;
  • Medio september worden de clubkampioenschappen georganiseerd. De onderdelen zijn: enkel, damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Het is leuk om een echt toernooi te spelen met en tegen leden van je eigen speelsterkte. Door toernooien te spelen ga je snel vooruit en is het bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen;
  • De activiteiten commissies binnen de vereniging organiseren leuke activiteiten, zoals het openingstoernooi, open toernooi, uitwisselingstoernooi, racketavonden etc. etc.

Kijk op de activiteitenkalender voor meer informatie;

Ook voor de jeugd wordt er gedurende het jaar het een en ander georganiseerd. Denk aan spelletjesmiddag en de familiedag etc.

 
Nieuwe leden kunnen zich melden bij de ledenadministratie (led-admin[at]tvmattemburgh.nl)   ([at] vervangen door @)
of via het onderstaande inschrijfformulier.
 
Ieder nieuw lid dient bij aanmelding een recente pasfoto inleveren.
De KNLTB bewaart geen pasfoto’s meer in verband met Wet op de privacy.


Copyright © TV.Mattemburgh 2018. All Rights Reserved.